18.05.2013 г., 10:44 ч.

Животът е кратък 

  Поезия » Друга
540 0 0

Животът е твърде кратък,

за да съобразявам с разни правила,

ще правя каквото си искам,

за последствията ще мисля след това.

 

Кое е редно и нередно

да чуя в момента не ща,

животът е твърде кратък,

непозволено ще си позволя.

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??