Четейки “Пречистване”
от Найден Найденов
Животът има плашещ стон-
това е истина неоспорима,
но в битката с този тон
отхвърлям аз позиция мнима.
Страхът не може да пречиства,
дори да идва в китна пролет,
а истините стари, щом разлиства
не можем да потеглим в полет.
© Валери Рибаров Todos los derechos reservados