13 abr 2016, 20:39

Животът ми е като гробница с розови, блестящи 

  Poesía » Filosófica
532 0 0

 

 

***

Животът ми е като гробница с розови, блестящи камъчета.

Денят е мой мрачен враг, нощта - мойто вдъхновение.

Понякога прелитат сойки с кресливи гласове край моя дом.

Вероятно търсещи моето изстиващо тяло в гроба.

 

Явор Генев

© Явор Генев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??