13.04.2016 г., 20:39 ч.

Животът ми е като гробница с розови, блестящи 

  Поезия » Философска
463 0 0

 

 

***

Животът ми е като гробница с розови, блестящи камъчета.

Денят е мой мрачен враг, нощта - мойто вдъхновение.

Понякога прелитат сойки с кресливи гласове край моя дом.

Вероятно търсещи моето изстиващо тяло в гроба.

 

Явор Генев

© Явор Генев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??