Apr 13, 2016, 8:39 PM

Животът ми е като гробница с розови, блестящи 

  Poetry » Phylosophy
535 0 0

 

 

***

Животът ми е като гробница с розови, блестящи камъчета.

Денят е мой мрачен враг, нощта - мойто вдъхновение.

Понякога прелитат сойки с кресливи гласове край моя дом.

Вероятно търсещи моето изстиващо тяло в гроба.

 

Явор Генев

© Явор Генев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??