30 ago 2024, 8:07

Животът ми с теб 

  Poesía » De amor
56 0 0

На синьо облаче отведе ме,

за да живея в цвете, милвано от слънцето.

Люлея се и гледам към небето

Като дете се радвам...

С тебе имам всичко!

 

Щастлива като в сън

И синя, лека

Летяща и усмихната - без граници.

Усещам щастието да те имам

Ръката ти

във моята е вплетена 

завинаги

© Красимира Масларска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??