На синьо облаче отведе ме,
за да живея в цвете, милвано от слънцето.
Люлея се и гледам към небето
Като дете се радвам...
С тебе имам всичко!
Щастлива като в сън
И синя, лека
Летяща и усмихната - без граници.
Усещам щастието да те имам
Ръката ти
във моята е вплетена
завинаги
© Красимира Масларска All rights reserved.