Животът няма чернова,
четеш, пишеш и... така.
Няма може би и самота,
ходиш, гледаш, свобода.
Режем с ножици листа,
кроим и шием красота.
Няма кройка, ни модел.
Красота и радост ти си взел.
Животът няма чернова,
няма грешки, правота.
Животът няма чернова,
само радости, живот, тъга.
© Ивайло Граматиков Todos los derechos reservados