29 апр. 2009 г., 11:24

Животът няма чернова 

  Поэзия
899 0 0

Животът няма чернова,
четеш, пишеш и... така.
Няма може би и самота,
ходиш, гледаш, свобода.

 

Режем с ножици листа,
кроим и шием красота.
Няма кройка, ни модел.
Красота и радост ти си взел.

 

Животът няма чернова,
няма грешки, правота.
Животът няма чернова,
само радости, живот, тъга.

© Ивайло Граматиков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??