5 feb 2009, 8:47

Животът през моите очи 

  Poesía
683 0 0
Ден след ден
животът се променя,
случват се неща,
които не зависят от нас...
Гоним любовта,
която в някои случаи е забранена.
Търсим земята,
която още не е прекосена.
Намираме следата,
която не е проследена.
Следим за душа,
която още не е наранена.
Играем игра,
която не ни е позволена.
Изпитваме любов,
която често не е споделена.
В моите очи
така животът ни минава
и само споменът за нас остава.

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??