21 nov 2007, 21:57

Жрица на нощта 

  Poesía » Otra
1061 1 5
Едни жадни за порока очи,
едни червени устни с шепот
изкарват пари,
плът, продадена на ада,
мирис на скъп парюм,
цигарен дим - мистика придава,
договор - душа на дявола се
продава!
Намигване - поглед игрив,
но в ириса студен и сив.
Устни сладки и вкусни,
думи заучени, призивни звуци!
Чашата вдигната,
въпросно наздраве!
Отровни мисли, крадливи души,
шепот порочен в мъжки уши!
Тяло греховно - просто цена,
не кукла - похотлива елитна жена!
Ръце се спускат по бели бедра,
звуци задъхани изпълват нощта!
Усмивка лукава, алчни очи,
с удоволствие изкарани
лесни пари!
В душата черна, никому неверна,
заключена надеждата - ридае, мълчи.
Сърцето - загърбено, каменно, студено,
алчно - не заблудено!
Черно лъскаво бельо,
червени завеси, легло, балдахин,
в огледалото - отражение на сатаната.
Продадени са тялото и душата,
усмивки измамни, думи мръсни,
забавни,
очи, забравили страха и рева,
тяло за продан - разменна цена,
не проститутка - пресметлива,
елитна, желана жена!

© Ирена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??