21 sept 2022, 6:31

Казанджийско 

  Poesía
248 0 0

   Нектар от ферментирало кокиче

под първите лъчи на пролеттта ,

събужда в тебе думите : " Обичаш

и  някой друг до тебе на света!

 

А щом нектарът стане на вермут

опиянявайки край него всичко живо -

у теб остава само лудостта на шут , 

че си направил някоя щастлива!

 

Че някоя - дори далеч от тебе

наум пришепва само твойто име !

И че в едно със незаслужената слава

мълви наум и тихо : "Целуни ме !"

 

 

 

 

 

 

© Момчил Манов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??