27 dic 2008, 17:27

К*чка 

  Poesía
747 0 2
С полъха на вятъра
отново връщам се при теб,
мечтите ми отвял е той нанякъде,
в сърцето ми топи се късче лед.

Пак лутам се сред спомени,
разравям пак жарта
и въглените тлеят
в изпепелената душа.

Неволно чувам пак гласа ти,
разкъсващ всяка нощ съня ми.
Но ти не вярваш вече в мен,
на други чувства днес си в плен.

Минутите летят и гонят се в безкрая
и всяка носи спомена за теб
и всяка връща ме към рая.

Боли, когато мисля,
боли, когато чувствам,
боли ме да обичам.
Умирам с това велико чувство.

Далеч са вече дните ни красиви!
Далеч си ти! Обичам те! Прости ми!

© Гер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??