10 feb 2007, 10:38

К*Р*А*С*О*Т*А 

  Poesía
682 0 5

Красота е пръсната по света
и пълни човешките сърца
с щастие и усмивки по лица!

Има я!
Тя сред нас върви,
опиянява и пленява!!!

© Диди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??