Feb 10, 2007, 10:38 AM

К*Р*А*С*О*Т*А 

  Poetry
677 0 5

Красота е пръсната по света
и пълни човешките сърца
с щастие и усмивки по лица!

Има я!
Тя сред нас върви,
опиянява и пленява!!!

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??