Подслаждам гъстия мрак
в чашата с предсказания -
както всяка илюзия.
Не се страхувай, гадателко,
каквото ми кажеш - вярно е!
Пътища,
писмо
и чернокосо момиче за мен?
Ще търсят от мен топлина,
когато падне снегът?
И ще я получат?!
Говори,
завършиш ли -
мойта признателност
ще докосне твоите устни,
за да стане магията.
© Павел Грамадов Todos los derechos reservados