16.01.2013 г., 1:11 ч.

Кафе 

  Поезия » Любовна
549 0 0

Подслаждам гъстия мрак

в чашата с предсказания -

както всяка илюзия.

Не се страхувай, гадателко,

каквото ми кажеш - вярно е!

Пътища,

писмо

и чернокосо момиче за мен?

Ще търсят от мен топлина,

когато падне снегът?

И ще я получат?!

Говори,

завършиш ли -

мойта признателност

ще докосне твоите устни,

за да стане магията.

 

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??