Кафе с аромат на тъжна песен
със зимен спомен
и със много сняг..
Кафе от минало без захар
със кратка пролет
и с тъжен смях..
До него е цигарата. Дими..
Изписва бъдеще!
До края свой
До своя ..
фас
© Румяна Друмева Todos los derechos reservados