23 янв. 2021 г., 16:42

Кафе 

  Поэзия
322 5 15

Кафе с аромат на тъжна песен

със зимен спомен

и със много сняг..

Кафе от минало без захар

със кратка пролет

и с тъжен смях..

До него е цигарата. Дими..

Изписва бъдеще!

До края свой

До своя ..

фас

© Румяна Друмева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??