Jan 23, 2021, 4:42 PM

Кафе 

  Poetry
320 5 15

Кафе с аромат на тъжна песен

със зимен спомен

и със много сняг..

Кафе от минало без захар

със кратка пролет

и с тъжен смях..

До него е цигарата. Дими..

Изписва бъдеще!

До края свой

До своя ..

фас

© Румяна Друмева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??