15 abr 2008, 20:59  

Кажи, че... 

  Poesía » De amor
1110 0 2

Кажи, че...

 

Кажи, че ме обичаш.

Кажи, че дишаш любовта.

Кажи, че си до мен сега.

Кажи, че нашата любов не e лъжа.

Кажи, че си влюбен в мен сега.

Кажи, че не съществува друга обич такава.

Кажи, че искаш да си с мен.

Кажи, че винаги ще ме обичаш.

Кажи, че вярваш в любовта.

Кажи, че ме обичаш, както никой досега.

Кажи, че няма като мене друга на света.

Кажи, че няма всеотдайна обич като нашата сега.

© Тамара Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??