15.04.2008 г., 20:59 ч.  

Кажи, че... 

  Поезия » Любовна
1128 0 2

Кажи, че...

 

Кажи, че ме обичаш.

Кажи, че дишаш любовта.

Кажи, че си до мен сега.

Кажи, че нашата любов не e лъжа.

Кажи, че си влюбен в мен сега.

Кажи, че не съществува друга обич такава.

Кажи, че искаш да си с мен.

Кажи, че винаги ще ме обичаш.

Кажи, че вярваш в любовта.

Кажи, че ме обичаш, както никой досега.

Кажи, че няма като мене друга на света.

Кажи, че няма всеотдайна обич като нашата сега.

© Тамара Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??