20 oct 2006, 0:39

Кажи каква ме виждаш? 

  Poesía
735 0 14

Девица за тебе ли да бъда

или грешница неопростена,

да владея ли моите чувства,

или страст мен да владее?

Да остана ли загадака чудна

и да си задаваш ти въпроси,

да спя или да бъда будна,

когато твоят сън  ме носи?

Поток спокоен ли ме искаш

или бурен, бушуващ океан?

Кажи... каква ме виждаш,

да бъда ли греха ти голям...

© Людмила Нилсън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??