16 ago 2011, 12:06

Кажи ми... 

  Poesía » De amor
450 0 0

КАЖИ МИ...

 

 

Кажи ми как да те забравя,

кажи ми как да забраня,

кажи ми как да те намразя,

кажи защо с друга си в нощта?!

 

Защо плени ме ти отново,

защо сърцето ми разби,

защо предаде ме повторно

и пак в сърцето си ми ти?!

 

Обичам те безпрекословно,

обичам те и нощ, и ден,

обичам те безкрайно много

и вечно огънят в сърцето ми ще тлей!

© Даниела Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??