КАЖИ МИ...
Кажи ми как да те забравя,
кажи ми как да забраня,
кажи ми как да те намразя,
кажи защо с друга си в нощта?!
Защо плени ме ти отново,
защо сърцето ми разби,
защо предаде ме повторно
и пак в сърцето си ми ти?!
Обичам те безпрекословно,
обичам те и нощ, и ден,
обичам те безкрайно много
и вечно огънят в сърцето ми ще тлей!
© Даниела Димитрова All rights reserved.