Кажи ми!
Кажи ми, мило - болка ли заслужих,
с това, че те обичам,
оставих те да ме направиш на глупачка,
и въпреки всичко - обичам те!
- Не искам да те загубя,
без теб аз съм просто нищо,
няма да издържа толкова дълго време,
да не си до мен.
Кажи ми! - Защо ме нараняваш
и защо постоянно страдам за теб, аз
всичко ти простих и боли ме пак за теб.
Ще ми липсваш много, особено като знам,
че тя ще е в твоите обятия, още повече ме боли,
не мога повече така.
Въпреки ситуацията и всичко останало,
искам да знаеш само едно!
- От мен обичан винаги ще бъдеш ти
и никога няма да ме изгубиш,
аз съм си само твоя и няма да бъда
ничия друга.
© Джулияна Николова Todos los derechos reservados