9.05.2009 г., 12:35 ч.

Кажи ми!!! 

  Поезия
506 0 2

Кажи ми!

 

Кажи ми, мило - болка ли заслужих,

с това, че те обичам,

оставих те да ме направиш на глупачка,

и въпреки всичко  - обичам те!

- Не искам да те загубя,

без теб аз съм просто нищо,

няма да издържа толкова дълго време,

да не си до мен.

Кажи ми! - Защо ме нараняваш

и защо постоянно страдам за теб, аз

всичко ти простих и боли ме пак за теб.

Ще ми липсваш много, особено като знам,

че тя ще е в твоите обятия, още повече ме боли,

не мога повече така.

Въпреки ситуацията и всичко останало,

искам да знаеш само едно!

- От мен обичан винаги ще бъдеш ти

и никога няма да ме изгубиш,

аз съм си само твоя и няма да бъда

ничия друга.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чети повече класическа поезия, а от там нататък, каквото сабя покаже...Успех ти желая! Барона
  • струва ми се, че мястото на този текст е по-скоро в категория "писма" (явно си нямаш дневник...)
Предложения
: ??:??