25 may 2007, 22:20

КАЖИ МИ ! 

  Poesía
1108 0 7

Кажи ми

Кажи ми, че сънувам!
Кажи ми, греша!
Кажи ми, че бълнувам!
Плаче моята душа!

Не искам да повярвам,
че не си до мен сега!
Без теб не мога да живея:
страдам в мъка и тъга!

Сърце, защо си тъй голямо?!
Що стенеш, плачеш и кървиш?!
Що страдаш тъй безмълвно, нямо
и в адски огън днес гориш?!

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??