31 oct 2008, 23:11

Кажи ми` 

  Poesía
591 0 4

Ти бил ли си мечтател?
Подарявали ли са ти някога звезда?
Искал ли си да се преродиш във ангел...
Споделял ли си изневери със Великия Създател!?

 

 

Прочитали ли са те много хора...
Рисували ли са те с образ на дете?
Тлеят ли у теб отминали любови...
От всичките въпроси ще прочета ли във очите ти умора!?

 

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??