Oct 31, 2008, 11:11 PM

Кажи ми` 

  Poetry
592 0 4

Ти бил ли си мечтател?
Подарявали ли са ти някога звезда?
Искал ли си да се преродиш във ангел...
Споделял ли си изневери със Великия Създател!?

 

 

Прочитали ли са те много хора...
Рисували ли са те с образ на дете?
Тлеят ли у теб отминали любови...
От всичките въпроси ще прочета ли във очите ти умора!?

 

© ДРУГА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??