12 ene 2010, 13:58

Кажи ми! 

  Poesía » De amor
606 0 0

Кажи ми!


- Сам ли си?... кажи ми!

Сам ли си

в тъмното сега

с твоята разбита мечта?


- Сам ли си?... кажи ми...

и с думите макар изказани

- рани ме!

С въздишките си безгласни

целуни ме...


- Сам ли си?... кажи ми!

Сам ли си след любовта

на малката протегната ръка?

След нея, ти знай,

ще си сам дори и във смъртта.


 

© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??