12 янв. 2010 г., 13:58

Кажи ми! 

  Поэзия » Любовная
613 0 0

Кажи ми!


- Сам ли си?... кажи ми!

Сам ли си

в тъмното сега

с твоята разбита мечта?


- Сам ли си?... кажи ми...

и с думите макар изказани

- рани ме!

С въздишките си безгласни

целуни ме...


- Сам ли си?... кажи ми!

Сам ли си след любовта

на малката протегната ръка?

След нея, ти знай,

ще си сам дори и във смъртта.


 

© Цветослава Младенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??