Jan 12, 2010, 1:58 PM

Кажи ми! 

  Poetry » Love
643 0 0

Кажи ми!


- Сам ли си?... кажи ми!

Сам ли си

в тъмното сега

с твоята разбита мечта?


- Сам ли си?... кажи ми...

и с думите макар изказани

- рани ме!

С въздишките си безгласни

целуни ме...


- Сам ли си?... кажи ми!

Сам ли си след любовта

на малката протегната ръка?

След нея, ти знай,

ще си сам дори и във смъртта.


 

© Цветослава Младенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??