Кажи, че ме искаш,
промълви ги тези слова.
Кажи, че ме търсиш
сред пъстрата сивота.
Кажи, че прощаваш
безбройните грешки.
Кажи, че оставаш
в живота лудешки.
Кажи, че ме чакаш
да стана достойна.
Кажи, че ме молиш
да бъда и твоя.
Кажи, че сънуваш
как ти се вричам.
Кажи, за да кажа...
че те обичам!
© Даниела Атанасова Todos los derechos reservados