13.04.2010 г., 22:05 ч.

Кажи ми... 

  Поезия » Любовна
805 0 1

Кажи, че ме искаш,

промълви ги тези слова.

Кажи, че ме търсиш

сред пъстрата сивота.

 

Кажи, че прощаваш

безбройните грешки.

Кажи, че оставаш

в живота лудешки.

 

Кажи, че ме чакаш

да стана достойна.

Кажи, че ме молиш

да бъда и твоя.

 

Кажи, че сънуваш

как ти се вричам.

Кажи, за да кажа...

че те обичам!

© Даниела Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??