26 jun 2006, 11:07

Кажи,приятелко,кажи ми 

  Poesía
1165 0 6
Кажи,приятелко,кажи ми,
това ли е приятелство за теб?
Правиш ми очи мили,
а зад гърба ми сипеш клевети.
Кажи,приятелко,кажи ми,
това ли е приятелство за теб?
До тебе бях в тежките ти дни,
а мойте тежки дни ти причини ми.
Кажи,приятелко,кажи ми,
заслужаваше ли си?
Ти знаеш ли колко мъка причини ми?
Не с това,че открадна моето момче,
а с това,че приятелство градено с години
ти захварли без да те боли.
Кажи,приятелко,кажи ми,
заслужаваше ли си?
Целувките му нежни,мили
замениха ли приятелството ни?

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??