26 oct 2009, 10:14

Как... 

  Poesía » Otra
465 0 1

Как въздишката,

напълно волева,

изтръгва се от мен,

когато вцепенение и гняв

се сливат във едно?

Как тъй сам ще откриваш

пролетта и свободата,

та нали на тях плода

съм точно аз?

Как да ти опиша точно

дните си без теб,

и да ти изсвиря

моята тъга

все викаща, мърмореща

понякога наум, едва,

за теб до недодяланост?

© Цвет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • НЕ БИ МОГЛО... ТОЗИ, КОЙТО ТРЯБВА ДА ЧУЕ, ДАЛИ ЩЕ ГО ЧУЕ? ДУША ИМА ЛИ, ЗА ДА ПОЧУВСТВА.. ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН СТИХ!
Propuestas
: ??:??