10 oct 2015, 10:00

Как 

  Poesía » Otra
275 0 7

 

Как

 

В градината на Есента се случи нещо.

За него дълго ще си спомнят дъждовете.

То, в тишината между вплетените ни ръце,

показваше ни как живеят и обичат цветовете.

 

Не питаше какво не ни е по сърце и разум.

Мигът мълчеше и ухаеше. Това бе всичко!

Самият Бог навярно беше слязъл

да излекува животворните си срички.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??