4 mar 2011, 23:18

Как..? 

  Poesía » De amor
530 0 0

Красиво е, като съм с теб...

Усещам топлината на тялото ти как обгръща ме.

Сладките ти устни да докосват моите...

Как да устоя на сладкото изкушение?

Как да победя в нежното нападение?

 

Да се боря ли сега, или да не се противя?

Искам те! Желая те!

 

Да, спираш ми дъха, момче!

Как да се спася?!

Как да се спася от любовта...?!

 

© ЕлИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??