4 мар. 2011 г., 23:18

Как..? 

  Поэзия » Любовная
529 0 0

Красиво е, като съм с теб...

Усещам топлината на тялото ти как обгръща ме.

Сладките ти устни да докосват моите...

Как да устоя на сладкото изкушение?

Как да победя в нежното нападение?

 

Да се боря ли сега, или да не се противя?

Искам те! Желая те!

 

Да, спираш ми дъха, момче!

Как да се спася?!

Как да се спася от любовта...?!

 

© ЕлИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??