Mar 4, 2011, 11:18 PM

Как..? 

  Poetry » Love
532 0 0

Красиво е, като съм с теб...

Усещам топлината на тялото ти как обгръща ме.

Сладките ти устни да докосват моите...

Как да устоя на сладкото изкушение?

Как да победя в нежното нападение?

 

Да се боря ли сега, или да не се противя?

Искам те! Желая те!

 

Да, спираш ми дъха, момче!

Как да се спася?!

Как да се спася от любовта...?!

 

© ЕлИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??