11 dic 2016, 14:29

Как да пристигна в съня ти?/Как да пристигнеш ... 

  Poesía » De amor
542 1 11

johan:
Как да пристигна в съня ти?
Все закъснява трамваят...
Дали да опитам със тиква?
Никакъв начин не зная!
Хайде, кажи, прошепни ми,
малко вълшебство, магия...
Как сред милиарди заспали,
точно твоя сън да открия?
Някакъв знак остави ми,
шапка, сапун или цвете...
Или там зад прозореца,
в скришното,
запали си сърцето, да свети.

cveti68:

Как да пристигнеш, не зная,
този трамвай ме влудява,
с тиква не пускат във рая,
времето пак закъснява.
Няма вълшебство за обич,
нито приложна магия,
само сърцето ти знае,
как точно мен да открие,
Знак ти оставям в съня ти,
малка сълза... но се крие,
щом я намериш, изпий я,
ще те превърне в стихия,
после в съня ми ще дойдеш,
с жар ще запалиш сърцето,
аз ще се сгуша във тебе,
ще изгорим... за да светим...

 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??