Чуй какво ще ти река -
ама тихо, никой да не чуе!
Канена съм на забава,
в махалата горна.
Пепо ще ма води.
Ама аз така се чудя...
Дъл да ида, или не?
Малко се срамувам,
ама щом съм се решила,
ще се престраша!
Ти каква я мислиш?
Дал ме иска още?
По цел ден ме задява
и мустак засуква.
Е, реших се вече.
Тръгвам, ще вървя.
Пък каквото рекъл Бог,
нека става след това.
© Елена Todos los derechos reservados