21.10.2012 г., 11:30 ч.

Как да се реша. 

  Поезия » Хумористична
469 0 0

Чуй какво ще ти река -

ама тихо, никой да не чуе!

Канена съм на забава,

в махалата горна.

Пепо ще ма води.

 

Ама аз така се чудя...

Дъл да ида, или не?

Малко се срамувам,

ама щом съм се решила,

ще се престраша!

 

Ти каква я мислиш?

Дал ме иска  още?

По цел ден ме задява

и  мустак засуква.

 

Е, реших се вече.

Тръгвам, ще вървя.

Пък каквото рекъл Бог,

нека става след това.

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??