Вслушайте се вий в мъдростта на вековете:
"Бог затваря врати, за да отвори порти!"
Не се плашете от неуспех, по пътя вървете,
амбицирайте се още, бъдете неуморни!
Но помнете - не вярвайте сляпо на някой,
днес може да е приятел, но утре пък враг,
но се вслушвайте и в критиката на всякой,
що може да посочи пътя, да ви даде знак!
Ние ще се самоусъвършенстваме цял живот,
помнете - и в най-тежкия миг има надежда,
с много тежък труд, с мъдрост, с воля и пот
Господ към някакво спасение ни повежда!
© Георги Todos los derechos reservados