16.07.2024 г., 8:35 ч.

Как да се учим от грешките? 

  Поезия » Друга
181 0 2

Вслушайте се вий в мъдростта на вековете:

"Бог затваря врати, за да отвори порти!"

Не се плашете от неуспех, по пътя вървете,

амбицирайте се още, бъдете неуморни!

 

Но помнете - не вярвайте сляпо на някой,

днес може да е приятел, но утре пък враг,

но се вслушвайте и в критиката на всякой,

що може да посочи пътя, да ви даде знак!

 

Ние ще се самоусъвършенстваме цял живот,

помнете - и в най-тежкия миг има надежда,

с много тежък труд, с мъдрост, с воля и пот

Господ към някакво спасение ни повежда!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Господ към някакво спасение ни повежда!" Дано!
  • "Бог затваря врати, за да отвори порти!" - само да не са портите на ада! Дежа вю - перефразирано! А чий е оригиналът, за да е в кавички?
Предложения
: ??:??