28 jul 2011, 8:30

Как да си тръгна? 

  Poesía » De amor
662 0 0

Уморена от твоята любов, потънах във забрава,

но да си тръгна от теб сърцето ми не позволява,

всеки път, когато да избягам опитвах,

пак се връщах и само болка изпитвах.

 

 

При теб само навикът ме държеше,

а душата за друго шептеше,

искаше свобода, не искаше да бъде в твоя плен

и едно чувство на вина отново се зараждаше в мен.

 

Погледна плахо в моите кафяви очи,

полудели от мъка почти,

Усети, може би, че си отивам

и че нещо от тебе скривам.

 

Ах, да имах аз сега крила,

щях да се измъкна от тази мъгла,

как да тръгна и накъде,

как да оставя твоето сърце?

© Красимира Гущерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??