15 may 2008, 23:24

Как да ти кажа? 

  Poesía
663 0 2

Как недоспива умът ми?

Мисли за теб през нощта...

Мисли за теб... невъзможно!!!

... ти си жена...

Как да ти кажа,

обичам твоите сини очи?

Или пък, че умирам

от погледа ти...

Няма да кажа... това е.

Аз съм жена - ти мечта.

Тихо до теб ще остана

и ще тъгувам сама...

© Кати Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??