15 мая 2008 г., 23:24

Как да ти кажа? 

  Поэзия
666 0 2

Как недоспива умът ми?

Мисли за теб през нощта...

Мисли за теб... невъзможно!!!

... ти си жена...

Как да ти кажа,

обичам твоите сини очи?

Или пък, че умирам

от погледа ти...

Няма да кажа... това е.

Аз съм жена - ти мечта.

Тихо до теб ще остана

и ще тъгувам сама...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??