May 15, 2008, 11:24 PM

Как да ти кажа? 

  Poetry
664 0 2

Как недоспива умът ми?

Мисли за теб през нощта...

Мисли за теб... невъзможно!!!

... ти си жена...

Как да ти кажа,

обичам твоите сини очи?

Или пък, че умирам

от погледа ти...

Няма да кажа... това е.

Аз съм жена - ти мечта.

Тихо до теб ще остана

и ще тъгувам сама...

© Кати All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??